Find companies:

Johnson & Johnson

Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
492 reviews

About Johnson & Johnson

Johnson & Johnson omarmt onderzoek en wetenschap – het brengen van innovatieve ideeën, producten en diensten om de gezondheid en het welzijn van mensen. Medewerkers van de Johnson & Johnson Family of Companies werken met partners in de gezondheidszorg om het leven van meer dan een miljard mensen elke dag te raken, over de hele wereld.

De
 – more... Family of Companies bestaat uit:

's-Werelds zesde grootste gezondheid van de consument bedrijf

's-Werelds grootste en meest diverse medische hulpmiddelen en diagnostica bedrijf

's-Werelds vijfde grootste biologische bedrijf

's-Werelds achtste grootste farmaceutische bedrijf

Johnson & Johnson heeft meer dan 250 werkmaatschappijen in 60 landen met circa 115.000 mensen. Het wereldwijde hoofdkantoor is in New Brunswick, New Jersey, VS.

Met kantoren in Diegem (B) en Amersfoort (NL) voorziet Johnson & Johnson Medical het merendeel van de ziekenhuizen in de Benelux van producten en services van DePuy, Ethicon en Ethicon Endo-Surgery. Johnson & Johnson Medical Benelux werkt samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan het optimaliseren van de zorg vanuit haar core business: medische producten, instrumenten en services. Met ongeveer 300 medewerkers en kantoren in Amersfoort en Dilbeek (B) is Johnson & Johnson Benelux één van de grootste toeleveranciers van de gezondheidszorg in Nederland, België en Luxemburg

Johnson & Johnson Medical is onderdeel van Johnson & Johnson, ’s werelds meest omvangrijke en veelzijdige fabrikant van healthcare producten en leverancier van aanverwante diensten.

Met ruim 100 jaar ervaring concentreert de ‘Johnson & Johnson family of companies’ zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek gebaseerde en technologie gedreven producten. Tekenend voor het bedrijf zijn het decentraal management, de lange termijn visie en het werken volgens de ethische principes vervat in het Credo. – less

Johnson & Johnson Employer Reviews

SAP ABAP Application developer (Former Employee), vienna, vaMarch 18, 2014
Montréal, QC (Former Employee), Montréal, QCSeptember 9, 2014
Product Specialist (Former Employee), Toronto, OntarioAugust 19, 2014
Customer Receivables Analyst Cash Application (Former Employee), Markham, ONMay 2, 2014
Database Specialist (Former Employee), Montréal, QCJanuary 22, 2014

Johnson & Johnson Photos